Prezentarea agentiei betclic.com

Managementul contului
Vei gasi experienta dee management a contului tau BetClic, ca fiind una usoara si lipsita de griji cum se mai intampla la alte agentii de pariuri online.

Depunerile
Da-I click pe tabul Credit in ecranul principal al contului tau si vei vedea toate modaliatile de deposit pe care le poti folosi pe contul tau. Asadar poti depune cu ajutorul cardurilor de credit, al bancilor virtuale gen Neteller si Moneybookers. Mai poti folosi si alte metode de depunere asemeni Diners Club, Paysafe, Maestro si Delta.

Retragerile
Clientii Betclic pot retrage bani prin metodele enumerate la sectiunea Depuneri.

Inregistrarea la Betclic
Procesul de inregistrare la BetClic este simplu si direct. Vei fi rugat sa completezi doar informatii personala de baza. Odata inregistrat vei primii pe mail toate informatiile necesare despre contul tau, inclusiv modalitatile de depunere si modalitatile de a beneficia de support.

Interfata BetClic
Interfata BetClic este una cu design modern si usor de utilizat. Este o interfata simplista care-ti pune la dispozitie un meniu cu zilele calendaristice si data la care evenimentele au loc, pe fiecare zi evenimentele si cotele acestora inclusiv cu optiunile pe care se poate paria live.
La pariurile live gasesti toate optiunile posibile la evenimentul selectat precum si pariurile curente plasate de tine pe live si posibilitatile de castig. Per total interfata de joc oferita de BetClic ofera pariorului o experienta imbunatatita in lumea pariurilor online.

Instrumente si facilitate
Chiar daca BetClic nu ofera si statistici direct pe site, insa are un link extern catre betradar.com. Acolo gasesti statistici esentiale despre cluburile sportive din diverse ligi de fotbal, tenis, baschet, baseball, fotbal american si alte discipline sportive.
BetClic ofera si un link catre un site cu rezultate live si alte site-uri unde gasesti diverse statistici.

Comments are closed.