Prezentarea agentiei sportingbet.com

► Descriere Sportingbet

Dupa infiintare Sportingbet a cunoscut o dezvoltare mare astfel incat in aceste momente este una dintre cele mai mari companii din industria divertismentului. Va recomandam casa de pariuri pentru oferta ei generoasa dar si pentru oferta de pariuri live astfel incat pasionatii pariurilor live gasesc in orice moment al zilei posibilitati de pariere live.

► Relatii cu clientii la Sportingbet

Serviciul de relatii cu clientii de la Sportingbet este disponibil 24/7. Cel mai folosit serviciu de relatii cu clientii de cel de Live Chat , pe langa aceasta mai puteti contacta Sportingbet si la telefon sau email.

► Sportingbet Design

Site-ul Sportingbet este placut ochiului, adoptarea unei combinatii de albastru si alb produce un efect de un site realizat in mod profesionist.

► Bonusuri la inregistrare la Sportingbet

Casa de pariuri sportive Sportingbet ofera clientilor un bonus de 100% pana la 200 Ron.

► Avantaje si dezavantaje Sportingbet

Principalele avantaje sunt : oferta bogata de pariuri, inclusiv Live; Transmisiuni sportive; Meniul in Limba Romana; Cotele de pariuri foarte bune; Serviciul de relatii cu clientii foarte bun. Ceea ce nu ne place este ca bonusul oferit dupa o anumita perioada se schimba in functie de oferta sportiva.

Comments are closed.